top of page

Gje gjerne ei gåve og støtt ME-konferanse Stryn ved å innbetale til kontonummer: 3705 42 65760 

eller Vippsnummer: 608998

ME-KONFERANSE STRYN er også registrert i Spleis: https://www.spleis.no/org/10445

For å halde på denne heimesida framover, er vi takknemlig for litt økonomisk støtte.

ME-konferanse Stryn er reg. i Brønnøysund som ei foreining med styre på 3 medlemmar. Her er ingen tilsette. Planlegginga av konferansen og kontakt med foredragsholdarane vart gjort av Agnete Skrede med hjelp av foredre på dugnad.  Dette har måtte gjerast over tid. Agnete som sjølv har alvorleg ME, og situasjonen  kreve mykje totalt sett i kvardagen.

Det praktiske arbeidet eller er utført på dugnad av familie, venner og bekjendte. I tillegg til digitale utsendinger på innbydelser m.m. så blir det også sendt mykje i posten og dette kostar. Det blir dekka ved dugnadssal av kaffi og sjokolade.

 

Uansett er der store kostnader med ein konferanse, og sjølv om den 3. ME-konferanse Stryn vart arrangert digitalt april 2021. Deltager.no stod for den digitale gjennomføringa og dette vart dekka med påmeldingsavgift frå deltakarane. Fysiske konferansar og arrangement kreve leige av lokale, reisekostnadar til foredragsholdarar, mat, overnatting m.m 

All informasjon ligg på heimesida: www.mekonferansestryn.no

I etterkant av den 3. konferansen er det lagt ut nokre foredrag på YouTube. Vi betalte for teksting av foredrag, men har pr. i dag ikkje økonomi til tekste alle. Brosjyre, Informasjonsmateriell etc. har vi ingen økonomi for utan at det enten blir gjennomført omfattande dugnadssal eller at folk støttar oss med bidrag. 

 

 

Ekskulsiv bærekraftig kaffe frå Kafferøst,

1 eske med 4 ulike kaffepk á 250 gr. kr 600 

MORGENGRY,  GUATEMALA FINCA MEDINA, HONDURAS LAS ADELFAS, COLOMBIA EXCELSO. 

 

«All kaffe fra Kafferøst er 100% arabica kaffe, og de aller fleste varianter er enten økologiske, fairtrade eller er tilknyttet bærekraftige organisasjoner som Rainforest Alliance ol. Grunnen til at produsentene noen ganger velger å heller tilknytte seg til slike organisasjoner begrunnes med at kostnaden ved sertifiseringene (økologisk/fairtrade) er høy. Ved et medlemskap i Rainforest Alliance vil kostnaden for disse sertifiseringene fordeles på alle medlemmene. Som medlem i Rainforest Alliance forplikter medlemmene seg til en bærekraftig drift ifht. miljø og samfunn».  

3 ulike eske med sjokoladetrøfler, Lakrissjokolade, krydder frå Gourmetfabrikken: 

  • Eske med 3 stk sjokoladetrøflar ( Trøflar med havsalt, Trøflar med chili, Trøflar naturell) kr 200

  • Eske med 3 boksar lakrissjokolade (Lakristårn med Salt Lakrisbombe, Pepperlakris og Bronseklumpen) kr 200

  • Eske med 4 boksar krydder (Fiskeblanding, Potetblanding, Pizzablanding, Biffblanding) kr 200

Ingredienser og allergener finner du her : https://www.gourmetfabrikken.no/allergener

De kan bestille samla det de ønskjer og sende enten på e-post fokuspame@gmail.com eller telefon 92807780 til Ester Anny Skrede.

NB! Fokus på ME og ME-konferanse Stryn er forskjellige organisasjonar så vi har ulike konto- og vippsnummer. Men sjekk gjerne ut denne sida også: 

https://www.fokuspame.no/dugnadsaltilorganisasjonen

bottom of page